Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Ruitschade Nuth

RUITREPARATIE Nuth

Voor een vakkundig herstel van de autoruit kunt u terecht bij autobedrijf Smeets Schimmert, slechts enkele kilometers van Nuth. De ruitreparatie wordt uitgevoerd in onze eigen professionele werkplaats.

De voorruit wordt geheel gratis gerepareerd vanaf een WA extra verzekerd. U hoeft dus niet All-risk verzekerd te zijn om de reparatie van uw voorruit betaald te krijgen. Smeets Schimmert handelt alles netjes voor u af met de verzekering.

Woont u in Nuth en zoekt u een schadebedrijf in de buurt? U hoeft niet naar het schadebedrijf dat vermeld staat op de groene kaart. U kunt gewoon terecht bij Smeets Schimmert. Eventuele kosten voor een eigen risico zullen wij op ons nemen.

 

STERREPARATIE Nuth

De meest voorkomende ruitschade is een zogenaamd sterretje in uw voorruit. Een sterretje is meestal het gevolg van een opspattend steentje. Het is verstandig om een sterretje tijdig te laten repareren voordat het een barst wordt. Ook bestaat de kans dat de ster door vocht moeilijker te repareren is.

Een sterretje in de voorruit repareren wij meestal binnen een half uur. U kunt gerust wachten op de reparatie onder genot van een kop koffie. We kunnen het sterretje ook repareren op het moment dat u uw auto bij ons naar de werkplaats nabij Nuth brengt voor een beurt of APK.

Maak online een afspraak om uw sterretje te laten repareren

 

RUITVERVANGING Nuth

Soms is de schade aan de ruit zo ernstig dat een vervanging van de voorruit noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen waneer een sterretje is uitgescheurd tot een barst of bij ruitschade door inbraak.

In het geval van vervanging van uw autoruit vragen we om de auto ongeveer een dag bij ons te laten voor reparatie. Het is namelijk beter als de lijm waarmee de ruit is gemonteerd goed droog is voordat er weer mee gereden wordt. U kunt er dan voor kiezen om gebruik te maken van een gratis leenauto.

De werkplaats van Schadebedrijf Smeets Schimmert nabij het Limburgse Nuth is uitgerust met moderne apparatuur voor ruitvervanging. Wij kunnen ruiten van alle merken en modellen auto's vervangen.

Maak online een afspraak om uw sterretje te laten repareren

 

GRATIS LEENAUTO BIJ RUITSCHADE

Bij Autobedrijf Smeets Schimmert is een leenauto bij ruitschade geheel gratis. U heeft bij Autobedrijf Smeets nabij Nuth zelfs langer beschikking over een leenauto wanneer het herstel van de ruit wat langer uitloopt. Deze voorwaarden zijn beter dan bij menig ander schadebedrijf, waarbij vaak een maximaal aantal dagen geldt voor het lenen van een auto. Op de groene kaart van de verzekering staat vaak vermeld dat u naar Carglass of Autotaalglas moet gaan voor ruitschade, omdat u anders eigen risico moet betalen. Dit hoeft niet het geval te zijn! Bel Smeets Schimmert om te vragen wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Download hier de Bovag Schadekaart. 

Meer informatie over ruitschade Maak direct een afspraak