Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Ruitschade Limburg

RUITSCHADE AUTO LIMBURG

Centraal in Limburg ligt garage Smeets Schimmert. U kunt bij ons terecht voor het vakkundig herstel van uw autoruit. De reparatie van uw ruit wordt uitgevoerd in onze eigen werkplaats waar wij over professionele apparatuur beschikken. Uw ruit ziet er na afloop weer als nieuw uit.

Bent u WA-extra of all-risk verzekerd? Dan kunt u rekenen op een gratis reparatie van uw autoruit. Uiteraard zal Smeets Schimmert al het papierwerk regelen met uw verzekeringsmaatschappij.

Zoekt u een bedrijf dat uw ruitschade kan repareren? U hoeft dan niet naar het schadebedrijf te gaan dat vermeld staat op de groene kaart. Vaak staat op de groene kaart vermeld dat u naar de dichtstbijzijnde vestiging van Autotaalglas of Carglass in Limburg moet gaan om de schade te repareren. U kunt ook terecht bij garage Smeets Schimmert. Wanneer uw verzekeringsmaatschappij aangeeft dat u bij andere garages een eigen risico moet betalen, dan zullen wij dit bedrag voor onze rekening nemen.

 

U HEEFT EEN STERRETJE IN UW VOORRUIT

De schade die in Nederland het meest voorkomt is een ster in uw ruit. Meestal is een sterretje het gevolg van een opspattend steentje of een tak die op de voorruit valt. De kans bestaat dat dit sterretje uiteindelijk uitgroeit tot een barst en het is verstandig om het sterretje daarom direct te laten repareren. Doordat er vocht in het sterretje kan komen als u er lang mee blijft rijden bestaat ook de kans dat het sterretje niet helemaal onzichtbaar gemaakt kan worden met onze hars.

De reparatie van een sterretje duurt niet lang, binnen een half uur is het geregeld. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunt u er gerust op wachten. Heeft u binnenkort een beurt of APK gepland bij ons? Geef dan bij aflevering even aan dat wij een sterretje kunnen repareren dan hoeft u hier niet speciaal voor terug te komen.

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK OM UW STERRETJE TE LATEN REPAREREN

 

RUITVERVANGING LIMBURG

Het kan voorkomen dat de schade aan de voorruit niet meer te repareren is. We zouden dan de complete voorruit moeten vervangen. Zodra een sterretje een barst is geworden is reparatie met onze apparatuur niet meer mogelijk. Bij ruitschade door inbraak is de ruit logischerwijs ook niet meer te repareren.

Het vervangen van uw autoruit hoeft niet lang te duren. Wij vragen u om de auto dan een dag bij ons te laten staan om de ruit te repareren. De lijm waarmee de ruit is gemonteerd moet namelijk goed droog zijn voordat u er weer mee gaat rijden. Uiteraard kunt u bij Smeets Schimmert gebruik maken van een gratis leenauto.

Centraal in Limburg (Beek) ligt Schadebedrijf Smeets Schimmert. Onze werkplaats is uitgerust met ultramoderne apparatuur voor het vervangen van de autoruit. Wij kunnen ruiten van alle modellen en merken auto's vervangen of repareren.

Maak online een afspraak voor het vervangen van de autoruit

 

BIJ RUITSCHADE KRIJGT U EEN GRATIS LEENAUTO MEE

Een leenauto is bij ruitschade helemaal gratis. Smeets Schimmert biedt u zelfs de optie om langer beschikking te hebben over de leenauto wanneer de reparatie van de ruit wat langer uitloopt. Deze voorwaarden zijn beter dan bij menig ander schadebedrijf, waarbij vaak een maximaal aantal dagen geldt voor het beschikbaar hebben van een leenauto.

Download hier de Bovag Schadekaart. 

MEER INFORMATIE OVER RUITSCHADE MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK