Werkplaats

Onze werkplaats biedt service en onderhoud voor alle merken, geen klus is ons te gek, 3 eerste monteurs met APK bevoegdheid en met zeer ruime ervaring op velerlei gebied zorgen ervoor dat uw auto volgens de juiste specificaties onderhouden en gerepareerd wordt.

U kunt bij ons terecht voor APK, Onderhoud, Banden, Uitlijnen, Ballanceren, Schokdempers, Accu's, Uitlaten, enz. Ook voor ingrijpendere reparaties aan motor, versnellingsbak, aandrijving, electronica enz bent u bij ons op het juiste adres. Uw airco installatie is bij ons ook in goede handen, alle airco werkzaamheden voeren wij uit in eigen werkplaats.

U krijgt indien gewenst altijd een prijsopgave vooraf. Is er meerwerk, dan nemen wij altijd contact met u op voor overleg. Heeft u schade, of ruitschade, ook dit handelen wij volledig voor u af. Ook vervangend vervoer hebben wij tot uw beschikking, dit voor een laag bedrag per dag (€ 18,50 incl btw), de gebruikte benzine berekenen wij aan de hand van de gereden km's. U hoeft dus niet zelf te gaan tanken. Gemak dient de mens!

Maak direct een afspraak

Airco Onderhoud

Bij Smeets Schimmert kunt u terecht voor het onderhoud aan uw airconditioning. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat airco veel langer mee gaat. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor airco inbouw, airco reparatie, airco service, airco vullen en airco onderhoud.

Meer over airco onderhoud

Lease

Vele lease maatschappijen zijn met ons bekend, dus ook voor het onderhoud van Uw leaseauto kunt U bij ons terecht. Voor vele bedrijven voeren wij reeds het complete onderhoud uit op de bedrijfsauto's.