Uw adres voor autoschade

Breng uw auto naar ons toe voor iedere schade reparatie. Ook kleine schades en uitdeuken zonder spuiten voeren wij uit. Hier zijn wij dagelijks mee bezig voor onze klanten. U hoeft niet naar het op de groene kaart aangewezen schadebedrijf. Bij schade hebben wij indien nodig direct* vervangend vervoer voor u beschikbaar.

Laat uw auto wanneer u niet meer kunt rijden na de schade, door het bergingsbedrijf naar ons toe vervoeren en bel ons op of kom naar ons toe, zodat wij meteen voor u aan de slag kunnen voor de afwikkeling en reparatie van de schade.

Wij repareren voor iedere verzekering en kunnen U veel werk uit handen nemen.

Tip: Bij inbraakschade is er vaak meer beschadigd dan alleen de kapotgeslagen ruit. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de ruit door een glasreparateur ter plekke te laten vervangen. Het is echter verstandiger om uw auto naar Smeets Schimmert te brengen. Wij zullen dan samen met U bekijken of er meer schade is aan de lak, raamlijst, sloten, dashboard, radio, etc. Bent u uw auto wat langer kwijt? Dan krijgt u van ons een leenauto mee.

Dit vergemakkelijkt meestal de totale afhandeling, wij kunnen immers de ruit dan ook tegelijk vervangen, wij zijn ook ruitspecialist!

Tip: uitdeuken zonder spuiten is een techniek die wij ook uitvoeren en al meer als tien jaar bestaat. Deze techniek is voortgekomen uit de hagelschade, maar wordt ook toegepast bij kleine parkeerdeukjes in portieren e.d.

De kosten bedragen beduidend minder als spuiten en is beslist gegarandeerd (wordt immers ook door verzekeringen toegepast). Bel gerust of kom naar ons toe om de schade te bekijken en mogelijkheden te bespreken!

Download hier de Bovag Schadekaart.

Meer informatie over autoschade Maak direct een afspraak

Uw adres voor ruitschade

Alle ruitreparaties voeren wij uit in eigen werkplaats. Voorruit gratis gerepareerd of vervangen vanaf WA extra verzekerd! (U hoeft dus niet All-risk verzekerd te zijn om de reparatie van uw voorruit of de vervanging ervan betaald te krijgen van uw verzekering). Dus bel direct, of kom langs om de ruit te repareren of te vervangen.

Een ruitreparatie (ster reparatie) kunt u onder het genot van en kop koffie laten uitvoeren (neemt ongeveer 35 minuten van uw tijd in beslag of kan in combinatie met uw onderhoudsbeurt of APK uitgevoerd worden, maar wacht echter niet langer dan nodig met de reparatie van een ster in voorruit, want hoe meer vocht er in beschadiging komt, hoe slechter te repareren en kans op verder scheuren van ster is altijd aanwezig zolang ster niet gerepareerd is!

Indien ruit vervangen dient te worden, vragen wij u om auto een halve of hele dag bij ons te laten (u krijgt een gratis leenauto indien nodig). U zit dan niet te wachten zoals bij vele glas reparateurs en het eindresultaat is altijd beter als de lijm waar de ruit mee gemonteerd is een aantal uren kan drogen voordat er met auto gereden wordt (ruiten zitten immers bij de meeste auto's gelijmd in sponning)...

Download hier de Bovag Schadekaart.

Meer informatie over ruitschade Maak direct een afspraak

*Een leenauto hebben wij doorgaans altijd aan te bieden bij schade of ruitschade. Wanneer u geen tegenpartij heeft welke de leenauto dient te betalen, of uw verzekering heeft hier onverhoopt geen dekking voor, dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing !