Medewerkers

Een overzicht van alle medewerkers van Smeets Schimmert. U ziet hier in een oogopslag wie de reparatie aan uw auto uitvoert of wie de APK uitvoert.

Rob Smeets

Wat doet hij niet !!..

Michel Smeets

Is verantwoordelijk voor de werkplaatsplanning, facturatie, schadeafhandeling en onderdelenvoorziening.

Valerie Bouwens

Samen met Michel en Rob ons eerste aanspreekpunt, zij staat u graag te woord. In haar vrije tijd zit ze graag een paar uurtjes op de racefiets, maar ook de kookkunst beheerst ze goed.

Jo Drossaert

Al bijna 40 jaar bij ons werkzaam. Hij voert alle voorkomende onderhoud, reparaties, APK en revisiewerk uit. Alle klanten kennen Jo Drossaert ondertussen wel.

Frans Weerts

Ook zeer ruime ervaring. Hij voert alle voorkomende onderhoudreparaties, APK en revisiewerk met veel plezier uit! Als U iemand hoort fluiten, dan is het meestal Frans. Daarnaast speelt hij bij de Fanfare in zijn woonplaats.

Sasha Mommers

Hij is 1e monteur en komt uit Vaals. Ook hij is al jaren bij ons werkzaam. Hij voert alle voorkomende onderhoudreparaties, APK en revisiewerk uit.

Bobby Tuinstra

Bobby zorgt ervoor dat alle binnenkomende autos er netjes uitzien, voert kleine klussen uit en houd ons bedrijfspand netjes.

Jo Smeets

Al van jongs af aan werkzaam aan auto's. Hij is nog steeds de helpende hand bij ieder facet in dit bedrijf. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met zijn grote hobby: het opknappen van oude Engelse sportwagens van het merk MG. Dat hij daar tijd voor heeft? Gewoon een kwestie van doen.

Anja Smeets

Is van de afdeling administratie en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes klopt.